mat mode och livet enligt bella

Direktlänk till inlägg 6 juni 2008

*jag är så nära att ta fram pappas rakapparat..

Av Izabella - 6 juni 2008 13:18

Nu är jag fruktansvärt missnöjd. Efter en kanondag igår då vi lyssnade på avslutningssånger i kyrkan och åt tårta på hägnan med strålande väder for jag till stan för att gå till frissan och träffa minna. När bussen kom upp på raksträckan mot kulturens hus tog trafiken nästan stopp. För det var säkert 10 lastbilar, brandbilar och traktorer (det ska ju vi bara ha asså) fulla med skrikande överlyckliga studenter som alla människor nedanför tog kort på. Att bara se dem gjorde mig också lycklig, fast minna blev mer nedstämd vid tanken på att hon aldrig kommer få vara med om det.


När jag kom till Attityd så sa hon nästan direkt att vi inte skulle hinna klippa bara göra slingor på den utsatta tiden (jag hade bokat på nätet). Hon sa att jag skulle ha kommit in och bokat tid för då hade hon sett att det krävdes mer tid med ett hår som detta, det hela är ju räknat för normalt hår.. Men okej tänkte jag, får komma igen på måndag. Och hon färgade och slingade i två timmar, det blev ursnyggt, shakira-style typ. Nöjd som jag var gick jag o minna på stan ett tag o sen for vi hem o åt pizza och hon fotade mig o lava.


Jag sov. Och när jag vaknade var håret ORANGE!!! hatahatahata. -men det är ju fint säger mamma nu. Bullshit. Tittade hon ens på det igår?? om man lyfter på det översta kan man se enstaka slingor som har kvar den guldaktiga färgen från igår. MISSNÖJD är ordet. Gör dem inte o det blir jag fan ännu surare än jag redan är. När hon färgade sa hon att eftersom jag har haft andra färger lila, sen svart på senaste så kunde det slå över när vi färgade och tex. bli lila om vi har otur (alltid risker med att färga blont ju). Men när hon var klar gnistrade håret i den mest guldblonda färgen- det hade lyckats!


Men inte sa hon något om att sånt här kunde hända sen...

 
 
Minna

Minna

6 juni 2008 13:44

Men hon gör ju säkert om det måndag, vi får väl hoppas det om man ska lita på dig! Ska vi lita på din mamma så får vi väl hoppas att dom inte gör det ;)

Har ett blogginlägg kvar sen ska jag redigera bilder, det ska bli så skoj :)

http://synvinklar.blogspot.com

 
angelica

angelica

6 juni 2008 17:51

ring in dit INNAN du kommer dit på måndag igen, så de har tid då och inte bara förväntar sig att klippa dig.

sötis

http://angelicato.bloggagratis.se

 
angelica

angelica

8 juni 2008 14:13

men ebella så orange som det verkade var det ju inte, riktigt lyste guld i solen XD

http://angelicato.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Izabella - 27 november 2011 15:54


  Jag vill prova blogga på ett nytt ställe, och Devote tycker jag verkar bra om man vill skriva om mode. Därför får ni nu följa mig på:   http://bellasgarderob.devote.se/   Min gamla blogg kommer dock också att finnas kvar!          ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:27


Förrsten hörrni, kom ihåg att tända första ljuset: Detta är från förra året men samma ljus tänds idag:)        ...

Av Izabella - 27 november 2011 14:03

  Hej vad gör ni idag? Här har vi en stanna-inne-hela-dagen-dag vilket är givet efter igår. Vi tänker beställa pizza och bara ta det lugnt. Kaffe och DH betyder det för mig ;)   Jag har i alla fall tittat runt på klädsidorna som valigt, här är ...

Av Izabella - 26 november 2011 22:22

         Topp Vila (som jag fått), leggins H&M, skor Dinsko, kofta Gina, Armband SNÖ och HMtrend, Örhängen Pieces.   ...

Av Izabella - 26 november 2011 20:55

                 Hej på er! Jag, flisan och Anton sitter här och väntar på att en liten sen middag ska bli klar. Vi pustar ut efter att hela kalaset har åkt hem. Alla dem bästa familjerna var här alltså min, "stora familjen", Antons och ha...

Presentation


Välkommen! Izabella heter jag och bor uppe i det isande vackra norrland med min sambo och katt. Bland klädaffärer och matlagning drömmer jag om framtiden, samtidigt som jag försöker att njuta av livet som det är just nu!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kläder och annat kul

RSS

Bloggar


Skapa flashcards